Elevi agresați fizic de un profesor din comuna Ceahlău?

0
elevi-batuti

Pe surse am aflat că în comuna Ceahlău, unui profesor i s-a desfăcut contractul de muncă printre altele pe motiv de ”agresiune fizică asupra elevilor ”. Spre deosebire de alte cazuri de care doar se vorbește, aici avem o desfacere a contractului de muncă cu motivație clară, semnătură și ștampilă.
Variantele de lucru sunt două :
1. Profesorul respectiv nu a agresat fizic nici un copil iar desfacerea contractului de muncă s-a făcut ilegal ceea ce însemnă că managerul școlii trebuie schimbat urgent
2. Profesorul a agresat elevii iar conducerea școlii nu a anunțat poliția pentru a se deschide dosar penal, în acest caz înseamnă că agresorul trebuie pedepsit pentru faptă iar cei care l-au acoperit, pentru tăinuire.
Am verificat la nivelul nostru și nu am găsit absolut nicio plângere că ar fi fost agresați fizic de către un cadru didactic elevi din Neamț.
Expresia ” elevi agresați fizic ” apărută într-un document oficial nu trebuie să rămână fără urmări penale sau destituirea conducerii unității de învățământ, în cazul în care fapta nu există.
Cazul trebuie luat foarte în serios deoarece cadrul didactic dat afară pentru aceste fapte lucrează tot în învățământ și trebuie ori inculpat penal ori să fie repus în drepturi, măcar din punct de vedere moral, deoarece un profesor acuzat de agresiune fizică asupra unor elevi este un profesor terminat.

Iosub Robert

Post-ul Elevi agresați fizic de un profesor din comuna Ceahlău? apare prima dată în Ziar Piatra-Neamt.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate