Dr. Andrița Valeriu a învins sistemul și a câștigat procesul cu A.N.I.

0
valeriu-andrita

Consilierul local de Piatra Neamț, Dr. Andrița Valeriu, a învins sistemul și a câștigat procesul cu A.N.I., ba mai mult, Agenţia Naţională de Integritate a fost obligată să-i plătească cheltuielile de judecată.
Domnul Andrița a fost declarat incompatibil la finele anului 2014 de către Agenția Națională de Integritate care a spus că se afla în această stare începând cu data de 31 iulie 2012 pentru că simultan cu funcția de consilier local a deținut și funcția de reprezentant al Consiliului Local Piatra Neamț în cadrul Adunării Generale a Acționarilor la SC Publiserv SRL și SC Locativ Serv SRL.
Domnul Andrița a fost reclamat de o slugă a fostului președinte al Consiliului Județean Neamț care a trimis și toată documentația necesară declarării incompatibilității iar la postarea comunicatului ANI în legătură cu domnul Andrița a fost publicat și comentat în mai toată presa locală.
Ei bine, acum vine partea interesantă care spune foarte multe lucruri despre modul în care se strică gratuit imaginea unui om în Neamț. Cei care nu înțeleg sau se prefac că nu înțeleg această a doua parte a articolului, mai devreme sau mai târziu vor deveni ei înșiși victimele stilului de bălăcăreli marca Piatra Neamț.
În această săptămână se împlinește fix un an de zile de când doctorul Andrița Valeriu a bătut Agenția Națională de Integritate definitiv și irevocabil, anulându-se decizia de incompatibilitate. Timp de 12 luni am așteptat să vedem dacă dintre toți cei care au terfelit imaginea domnului Andrița și au făcut din raportul ANI articole de primă pagină sau știri de prime time, măcar unul va da știrea că domnul doctor de fapt nu e incompatibil. Din păcate absolut nimeni nu a revenit asupra subiectului cum ar fi fost normal și de bun simt iar domnul Andrița a rămas incompatibil în mintea celor care s-au informat din sursele media care au anunțat incompatibilitatea.
Așadar, pentru cei care au aflat de prin diverse locuri că domnul consilier local Andrița Valeriu este incompatibil e bine de știut că domnul Andrița a câștigat procesul cu A.N.I. și nu se află în nicio situație de incompatibilitate.

Iosub Robert

Post-ul Dr. Andrița Valeriu a învins sistemul și a câștigat procesul cu A.N.I. apare prima dată în Ziar Piatra-Neamt.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate