Doi infractori urmăriți național și internațional, prinși de polițiștii nemțeni

0

În ziua de 21.06.2016, ora 09.00, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Roman au depistat pe str. Aleea Revoluţiei, din Roman un bărbat de 29 de ani din Arad, care figura urmărit la nivel național. Acesta posedă un mandat de executarea pedepsei cu închisoarea (47 de zile) emis de Judecătoria Craiova, ca urmare a revocării măsurii de eliberare condiţionată, întrucât acesta nu a respectat obligaţiile stabilite inițial, respectiv de a se prezenta la termenele impuse la Serviciul de Probaţiune Arad. Persoana a fost escortată pentru a fi depusă în Penitenciarul de Minori şi Tineri Craiova.

Tot ieri, în urma cooperării dintre polițiștii Compartimentului Urmăriri – IPJ Neamţ şi cei ai Centrului de Cooperare Polițienească Internațională, a fost depistat pe raza mun. Piatra Neamţ, un bărbat de 38 de ani, împotriva căruia autorităţile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea unui număr de 24 de infracţiuni de furturi din buzunare pe teritoriul Austriei, în perioada februarie –martie 2016.
Nemțeanul a fost preluat și prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău care a dispus faţă de persona în cauză măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Bacău.

sursa: IPJ Neamț

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate