”Din prea multă dragoste pentru politicieni” – un nou format de interviuri așa cum așteptați cu toții de mult

0
din-prea-multa-dragoste-pen

Grupul nostru de presă lansează un nou concept de emisiune-interviu cu politicienii noștri mult iubiți. Emisiunea-interviu va avea un nume sugestiv ”Din prea multă dragoste pentru politicieni” și se va desfășura de regulă pe durata a 40 de minute. În primele 20 de minute invitatul este stimulat și sprijinit în a-și transmite propriile mesaje, partea a doua fiind rezervată întrebărilor foarte incomode.
Rămâne de văzut câți politicieni vor avea curajul să iasă într-un asemenea format în care își poate transmite mesajul după care este nevoit să răspundă la întrebări cu adevărat incomode.
Primul care a acceptat provocarea este Adrian Niță, cel despre care publicația noastră spunea că a încercat să confiște manifestația tinerilor din centru.
Acesta este un articol care prezintă un format de emisiune-interviu, drept pentru care vă oferim pentru început câteva secvențe din prima emisiune.

Post-ul ”Din prea multă dragoste pentru politicieni” – un nou format de interviuri așa cum așteptați cu toții de mult apare prima dată în Ziar Piatra-Neamt.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate