Despre drumul ce duce la Mastacăn la Borlești primarul a zis anul trecut că se face, dar acum nu mai e sigur

0

Mai multe persoane cu domiciliul în comuna Borlești ne-au rugat să ne interesăm ce se întâmplă cu reabilitarea drumului ce face legătura între șoseaua principala și satul Mastacăn.

Este a doua oara când dezbatem acest subiect, el fiind ridicat tot la cererea cetățenilor din Borlești anul trecut când ni s-a spus că se va face, dar nu s-a făcut (click aici pentru articol).

Pentru un răspuns cât mai clar, am participat la ultima ședință de consiliu local la Borlești și am adresat întrebarea la finalul ședinței primarului Puică, dar nu am înțeles nimic concret din răspunsul dumnealui.

Ce știm noi este că au fost aprobate mai multe proiecte și acesta nu, deoarece deștepții de la București au crezut că e vorba de reabilitarea a trei străzi separate și asta din cauza faptului că alți deștepți din trecutul consiliului local Borlești au împărțit aceeași stradă în trei tronsoane de drum la care au dat trei nume diferite și acum o singura stradă apare în acte ca trei străzi.

Deși apreciem foarte mult ceea ce face primarul Puică în Borlești, cu această stradă s-a grăbit anunțând că o va face, pentru ca în realitate nici la această oră să nu fie începută reabilitarea.

Veți vedea și dumneavoastră ce zice primarul, poate înțelegeți dumneavoastră ceva. Opinia noastră, exprimată pentru cetățenii din Borlești care ne-au întrebat de acest drum, este că sunt șanse mici să se mai facă cu actualul guvern. Dacă rămânea vechiul guvern, cu siguranță Puică dormea la ușa ministerului, se mai ruga de Arsene, mai făcea 5 drumuri la București și rezolva, dar când ne uităm la consilierii locali PNL de la Borlești care ar trebui să meargă acum la minister să ceară finanțare ne piere orice speranță.

I.R.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Răspunde

Your email address will not be published.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate