De ce susțin liderii PSD Neamț intrarea lui Vasile Pavăl, primarul orașului Roznov, „în echipa câștigătoare”

0

Vasile Pavăl, primarul orașului Roznov, va candida anul acesta din partea PSD la alegerile locale. Decizia a fost bine primită în rândul liderilor din PSD Neamț, care și-au arătat susținerea pentru edilul din Roznov.

Dincolo de declarațiile politice ale unor lideri marcanți din PSD Neamț, este de menționat ca primarul Vasile Pavăl a fost unul dintre liberalii care a refuzat mai tot timpul să ia parte la campaniile de denigrare a PSD și liderilor PSD Neamț, campanii de atac orchestrate de conducerea PNL Neamț.

Desigur că au fost contre politice între el si social-democrații care erau în opoziție la Roznov, desigur că au fost și nemulțumiri, dar Vasile Pavăl a fost unul dintre cei care nu au promovat niciodată minciunile aruncate în spațiul public de liderii PNL Neamț.

Iată câteva declarații elocvente ale liderilor PSD Neamț:

Un campion a intrat astăzi în echipa câștigătoare! Dl Vasile Pavăl, primarul orașului Roznov, va candida anul acesta din partea PSD Neamț.

Apreciez în mod deosebit gestul său înțelept de a se alătura echipei noastre, decizie pe care au luat-o și vor continua să o ia și alți nemțeni.

Primarul orașului Roznov este unul dintre cei mai performanți edili din județul nostru. Aduce cu el o vastă experiență și cunoștințe valoroase, care vor întări echipa noastră și vor servi cu devotament intereselor comunității roznovene.

Îl felicit pentru această decizie inspirată și sunt ferm convins că va continua să muncească, în echipa potrivită, pentru bunăstarea locuitorilor orasului Roznov.

Bine ai venit, Lică!

a declarat
Daniel Vasilică Harpa, președintele PSD Neamț

Roznov e locul unde m-am născut și am crescut. Mi-am dorit dintotdeauna să fie un oraș în continuă dezvoltare, cu oameni mulțumiți de echipa care muncește pentru bunăstarea lor.

Astăzi, pot să spun că dorința mea se îndeplinește: dl primar Vasile Pavăl se alătură PSD Neamț și va candida pentru un nou mandat în echipa campioană!

Îl felicit pentru această decizie și îi multumesc prietenului meu, Daniel Vasilică Harpa – președintele PSD Neamț, că reușește să coaguleze energiile primarilor nemțeni.

Împreună, facem din Roznov unul dintre cele mai frumoase și cochete orășele de provincie.

a declarat
deputatul Ciprian Șerban, prim-vicepreședinte PSD Neamț

Felicit cu căldură, în numele celor 45 de colegi primari social-democrați din județul Neamț, decizia lui Vasile Pavăl, primarul orașului Roznov, de a intra în familia PSD.

Lică, așa cum îi spun prietenii, este un om de încredere și un primar competent.

Sunt convins că împreună vom câștiga alegerile și vom dezvolta localitățile noastre, respectând valorile social-democrate.

Facem politică pentru oameni

Bine ai venit, domnule primar Lică Pavăl!

a declarat
Primarul comunei Bârgăuani, Petrică Șchiopu,
reprezentantul primarilor social-democrați din județul Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate