Daniel Harpa: „Voi insista cu fermitate la CJ Neamț să declare APA și SĂNĂTATEA drept obiective prioritare”

0

Daniel Harpa, primar de Târgu Neamț și președinte PSD Neamț, a transmis un mesaj public în contextul dezbaterilor intense cu privire la problemele cu infrastructura de furnizare a apei din Neamț și situația de criză prin care trece Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț:

Mă adresez aici concetățenilor mei din Târgu-Neamț, dar și tuturor nemțenilor, parlamentarilor și colegilor primari din toate partidele, consilierilor locali și județeni: Sunt probleme în județul nostru, iar tăcerea nu ne ajută să le rezolvăm.

Există dificultăți cu furnizarea apei, Spitalul Județean nu este așa cum ne dorim, și mai sunt și altele. Dar unde nu sunt, oameni buni?! Și dacă ne jignim, dacă ne acuzăm, dacă aruncăm vina unii pe alții, oare se rezolvă toate?! Oare vine cineva cu o baghetă magică să rezolve toate acestea?
Nu.

Nu există nicio soluție magică care să rezolve toate problemele într-o clipă.
Noi, OAMENII din acest județ, suntem cei care, prin dialog, implicare, muncă și încredere, PUTEM să le rezolvăm.

S-a semnat un proiect de dezvoltare semnificativ pentru Apaserv. Urmează cel pentru spital, dar eu NU POT să vă mint și să vă promit că toate aceste probleme vor dispărea peste noapte. Că nu se poate.

Pot doar să vă garantez că eu și mulți alți colegi ne implicăm ca să le remediem. Ne dorim asta la fel ca orice alt nemțean bine intenționat.

Voi insista cu fermitate la Consiliul Județean Neamț să declare Apa și Sănătatea drept obiective prioritare!

Trebuie să identificăm soluții și să alocăm din orice surse legale de finanțare sume mult mai mari pentru sănătate. Sunt încrezător că și premierul Marcel Ciolacu ne va susține în aceste demersuri.

Nu doresc să politizez acest mesaj. Poate că o vor face alții în locul meu. Vă cer doar să aveți încredere în angajamentul meu de a face TOT CE POT pentru ca Neamțul să fie un județ sănătos și puternic.

Cu respect și încredere,
Daniel Vasilică Harpa

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate