Cristina Grigore, inspector de limba franceză de la ISJ Neamț, a demisionat

0

Cristina Grigore, inspector de limba franceză de la ISJ Neamț, a demisionat din motive personale…
Sursele noastre din interiorul inspectoratului ne spun de presiunea fantastică care se pune pe angajați nu atât din partea conducerii inspectoratului, cât din punctul de vedere al scandalurilor de multe ori nefondate care țintesc inspectoratul și sunt întreținute în mod artificial de persoane cu interese nu tocmai ortodoxe.
Într-adevăr, oricine a mers în ultima perioadă la ISJ Neamț a simțit în aer atmosfera foarte încordată, atmosferă pe care se pare că unii nu o mai suportă.
Doamna Cristina Grigore obținuse postul prin concurs și nu s-a pus niciodată în discuție schimbarea ei din funcție, ceea ce face ca această demisie să fie un prim semnal de alarmă că ceva nu este tocmai în regulă și că oamenii care vor să muncească au ajuns la limita răbdării.
De asemenea, cu tot respectul pentru domnul Inspector General Stan Viorel, dar se vede cu ochiul liber că nu este lăsat să muncească nici el, nici echipa pe care o conduce. Așteptăm să vedem când va exploda domnul inspector pentru că la cum îl știm noi, rabdă, rabdă, dar și când izbucnește, va da de pământ cu toți cei care își bagă nasul prin treburile pentru care el răspunde cu capul.

Post-ul Cristina Grigore, inspector de limba franceză de la ISJ Neamț, a demisionat apare prima dată în Ziar Piatra-Neamt.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate