Consilierii PNL de la Borlești au blocat banii care trebuiau să ajungă la școli și drumuri

0

Azi ar fi trebuit să fie o ședință de consiliu local la Borlești, ședință unde să se voteze o rectificare bugetară. Adică pe înțelesul tuturor trebuiau să se dea niște bani pentru amenajat toalete la o scoală din comună și pentru alte investiții în interesul oamenilor.

La această ședință consilierii PNL au lipsit, motiv pentru care ședința nu s-a putut ține. Se pare că nu a contat că era vorba de amenajat toaletele la o școală deși liberalii tot se plâng de veceurile de la școli, nu a contat că trebuia să se investească în niște drumuri deși liberalii se plâng de drumuri, nu a contat nimic. Lupta politică e mai importantă pentru PNL-iștii de la Borlești decât interesele oamenilor și mai ales a copiilor din comună.

Din câte știm noi acești consilieri PNL au fost votați de oameni și sunt plătiți din banii acestora ca să vină la ședințele de consiliu local. Acolo se pot opune, pot certa primarul, pot face scandal la PSD și pot face ce vor ei dar ei acum nici măcar nu mai vin la ședințe. Păi atunci de ce să mai fie votați sau plătiți?

Iosub Robert

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate