Conflict în mijlocul străzii/ Patru persoane reținute

0

Patru persoane au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare.

foto cu caracter demonstrativ

La data de 21 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați despre faptul că pe o stradă din localitatea Horia a izbucnit un conflict între mai multe persoane.

Ca reacție imediată, la fața locului s-au deplasat polițiștii, fiind solicitat și sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamț, care au aplanat cu operativitate altercația izbucnită. Din anchetă a reieșit că, pe fondul unor neînțelegeri survenite, mai multe persoane și-ar fi adresat reciproc expresii jignitoare și injurii.

În urma probării activității infracționale a celor implicați, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de patru persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 54 de ani, toți din Horia, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare. Acestea au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Neamț.

La data de 22 iunie a.c., față de cei în cauză, Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

  • articol documentat cu sprijinul IPJ Neamț

Your email address will not be published.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate