Ciprian Șerban a fost ales lider al grupului parlamentar PSD – „Mă onorează și responsabilizează, în același timp, această încredere”

0

Astăzi, colegii mei din Camera Deputaților mi-au acordat onoarea de a-mi încredința funcția de lider al grupului parlamentar PSD.

Mă onorează și responsabilizează, în același timp, această încredere și îi asigur că vor regăsi în mine, permanent, același colaborator deschis, onest, responsabil și asumat, așa cum i-am obișnuit.

Am construit împreună, în toți acești ani, o echipă puternică și solidă, în care respectul și cooperarea au fost întotdeauna pe primul loc. Am convingerea că vom continua să gândim și să dezvoltăm idei și proiecte care vor aduce plus valoare, atât partidului, cât și cetățenilor pe care îi reprezentăm în Parlament.

Mulțumesc domnului președinte Marcel Ciolacu, Prim Ministrul României, colegilor și prietenilor mei pentru susținerea și aprecierea lor. 🙏

Rămânem alături de oameni!

A transmis Ciprian Șerban în urmă cu scurt timp.

Ciprian Șerban, un politician cu experiență și prim-vicepreședinte al Partidului Social Democrat (PSD) Neamț, a fost ales lider al grupului PSD din Camera Deputaților. Această decizie a fost luată în urma unui proces democratic de selecție desfășurat în interiorul partidului, iar numirea sa reprezintă recunoașterea meritelor și abilităților sale politice.

Având în vedere rolul important pe care îl deține grupul PSD în procesul legislativ și în dezvoltarea politicilor naționale, alegerea lui Ciprian Șerban ca lider al acestui grup este semnificativă pentru partid și pentru direcția pe care o va urma în Camera Deputaților.

Ciprian Șerban se bucură de o reputație solidă în rândul colegilor săi de partid, datorită angajamentului său constant și a activității susținute în domeniul politic. Experiența sa în administrația publică și în conducerea organizației PSD Neamț îl recomandă ca fiind un lider capabil de a coordona și reprezenta interesele partidului în Camera Deputaților.

Noul lider al grupului PSD din Camera Deputaților va avea responsabilitatea de a coordona activitățile legislative ale partidului, de a facilita comunicarea și de a asigura o conduită unitară a membrilor în cadrul grupului. De asemenea, el va juca un rol cheie în dezvoltarea strategiilor politice și în promovarea inițiativelor partidului în Parlament.

Cu această alegere, PSD reafirmă importanța și încrederea acordată lui Ciprian Șerban, recunoscându-i calitățile de lider și capacitățile sale politice. Se așteaptă ca noua sa poziție să contribuie la consolidarea partidului și să ofere o direcție clară în ceea ce privește prioritățile și obiectivele PSD în Camera Deputaților.

În această calitate, Ciprian Șerban va reprezenta și va lupta pentru interesele partidului și ale cetățenilor pe scena politică națională, având oportunitatea de a influența deciziile legislative și de a contribui la dezvoltarea României.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate