Cine mai deversează dejecții în apa pe care o bem iar autoritățile se fac că nu văd

0
colonie-stejaru

Nu mai este o noutate pentru nimeni că apa din lacul Bâtca Doamnei este infestată și nu mai poate fi potabilizată. După ce acest dezastru ecologic nu a mai putut fi ținut ascuns, autoritățile au mimat câteva controale și au amendat o pensiune și câțiva oameni, încercând să acopere adevăratele surse de infestare a apei din Bistrița, așa că le vom împrospăta noi memoria din când în când amintindu-le care sunt adevăratele probleme de care nu vrea nimeni să vorbească.
De exemplu, astăzi vom vorbi despre cartierul de vreo 10-15 blocuri din comuna Pângărați, cunoscut ca și cartier Colonie Stejaru unde exista canalizare dar nu și stație de epurare. Adică toate dejecțiile de la aceste blocuri, școală, grădiniță, firme și tot ce mai este pe acolo, se duc direct în apa din Bistrița, în amonte de lacul Bâtca.
Desigur că autoritățile nemțene nu pot spune cu subiect și predicat că avem în Neamț cartiere de blocuri care deversează dejecțiile în apa din care ar trebui să bea alte cartiere de blocuri, dar din păcate asta este crunta realitate a județului Neamț din anul de grație 2016.
Dacă ne uităm și de unde beau apă cei din Pângărați, chiar ne întrebăm cum de nu a murit nimeni până acum, dar de asemenea și asta este o problemă pe care autoritățile nemțene nu o văd, sau de care nu au voie să vorbească.
Lista cu cei care deversează dejecțiile în apa pe care noi ar trebui să o bem este lungă, dar corupția este atât de mare în acest județ încât mai întâi trebuie să moara oameni, dar nu doi-trei, ci să fie o catastrofă, ca cineva să ia măsuri.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate