CERTIFICATUL VERDE – bătaie de joc pentru bolnavii care nu au voie să se vaccineze

0

Guvernul și incompetenții care se ocupă de gestionarea pandemiei nu au luat în calcul că sunt oameni cu anumite afecțiuni care nu le permit să se vaccineze. Acești oameni care ar dori să se vaccineze, dar nu au voie, nu sunt prinși în niciun fel în normele aplicare a interdicțiilor impuse odată cu apariția certificatului verde.

Astfel, la această oră, o mulțime de români bolnavi care nu au voie să se vaccineze nu mai au voie să intre în instituții și în alte spații unde se intră doar cu certificat verde. Ca și cum nu ar fi fost suficiente afecțiunile pe care le au, acești oameni sunt umiliți și ținuți în ploaie și în frig prin fața Casei de Asigurară de Sănătate, ANAF și așa mai departe.

În teorie, acești oameni care ar vrea să se vaccineze, dar nu au voie, ar trebui să își facă teste covid pe propria cheltuială de fiecare dată când vor să meargă la o instituție, iar dacă stau într-o comună ar trebui să facă două și două drumuri de zeci de km ca să li se recolteze probe și apoi să ia rezultatele analizelor după care altă distracție cu obținut hârtiile. Exact ce nu are nevoie un om care e atât de bolnav încât nu are voie să se vaccineze.

Din păcate, pentru acești bolnavi guvernul preocupat mai mult de alianțe politice decât de oameni, nu are soluții. Inutil își fac rost bolnavii de adeverințe prin care dovedesc că nu au voie să se vaccineze. Nu-i ajută cu nimic. Deși ei ar vrea să se vaccineze, dar nu pot, sunt puși în aceeași oală cu cei care refuză vaccinarea. Umilință mai mare nu au îndurat acești oameni.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Your email address will not be published.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate