Centre pentru refugiați la Piatra Neamț

0
in-gang-la-pietricica

România se pregătește să primească refugiați deși nu e în stare să aibă grijă nici măcar de proprii cetățeni care sunt refugiați în propria țară.
La Piatra Neamț și în alte orașe din țară apar zilnic refugiați proveniți din mediul rural. Spre deosebire de cei musulmani, refugiații noștri pleacă din comune spre orașe din cauza foamei. Odată ajunși în oraș, fără casă și masă își construiesc singuri centrele pentru refugiați rurali iar autoritățile le demolează periodic dar inutil, pentru că asta nu rezolvă problema, ci doar o mută dintr-o parte în alta.
Oricât s-a încercat măcar să se mute problema, ba pe la Speranța, ba pe la Văleni, în nădejdea că nu va mai fi așa vizibilă, ”refugiații” autohtoni revin și ocupă poziții centrale în municipiul Piatra Neamț, ba în zona Mall, ba lângă Registrul Comerțului, iar acum în parcarea din curtea interioară a complexului Pietricica.
În lipsa unei asistențe sociale competente situația se agravează de la un an la altul, municipiul fiind invadat de tot mai mulți refugiați veniți din comunele nemțene.

Post-ul Centre pentru refugiați la Piatra Neamț apare prima dată în Ziar Piatra-Neamt.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate