A căzut cortina peste cea de a V-a ediție a CONCURSULUI REGIONAL DE FOLCLOR ”NESTEMATE POPULARE PE PLAIURI NEMȚENE … VALERICA PATRICHI”

0


Devenind deja o tradiție, Festivalul-Concurs de la Borlești a reunit elevi ale școlilor gimnaziale, începând cu clasele pregătitoare și până la clasa a VIII-a. A fost un maraton cultural-artistic într-o organizare și o valoare ce crește de la an la an, precum și un omagiu adus interpretei de muzică populară Valerica Patrichi, fostă solistă a ansamblului Cernegura din Piatra Neamţ, născută în satul Ruseni, comuna Borleşti.

Mulțumim d-lui primar Vasile Puică pentru sprijin, mulțumim d-nei director Carmen Elena Nastasă pentru sprijinul acordat la buna desfășurare a acestui concurs , mulțumim tuturor coordonatorilor, părinților acestor copii minunați care ne-au încântat cu dansurile și cântecele lor pe scena Căminului Cultural din Borlești. Mulțumim Miruna Avasiloaei și Florin Mihuț pentru recitalul oferit , mulțumim d-lui Timofte Cosmin președintele juriului, mulțumim și membrilor juriului, d-nei prof. Spânache Leontina și d-lui prof. Bofan Vasile, prezentatorilor Anda Maria Acristinei și Ștefan Marc” , a precizat prof. Cristinel Constantin, directorul Școlii Gimnaziale „ Ioan Grigore Teodorescu” Ruseni.

Trofeul acestei ediții a fost câștigat de către Andreea Luiza Boţu, elevă a Şcolii Gimnaziale din comuna Ştefan cel Mare.

 

Your email address will not be published.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate