Carmen Suciu, nominalizată în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială. Perioada de votare se încheie pe 27 februarie 2023

0

Carmen Suciu, asistent social și coordonatorul Asociației Născută Înger din Piatra-Neamț, a fost nominalizată la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială și, cu votul nostru, are șanse să obțină binemeritatul premiu pentru asistentul social din domeniul asistenţei sociale comunitare.

Evenimentul „Gala Națională a Excelenței  în Asistența Socială” este un proiect inițiat de către  Colegiul Național al Asistenților Sociali din România și are ca obiectiv celebrarea profesiei de asistent social, promovarea și recunoașterea meritelor asistenților sociali din România precum și a celor care contribuie la promovarea profesiei de asistent social și la dezvoltarea asistenței sociale în România.

  • Perioada de votare este 20 Februarie 2023 – 27 februarie 2023.
  • Puteți vota o singură dată pentru un premiu folosind adresa dvs. de email.
  • Votul online contează 25% din rezultatul final.

De ce vă recomandăm să o susțineți prin vot pe Carmen Suciu:

Suntem martori direcți ai implicării sale deosebite în comunitate întrucât am prezentat în decursul anilor în paginile ziarului nostru nenumărate cazuri sociale și medicale pe care le-a soluționat cu succes, aducând de fiecare dată speranță oamenilor pe care i-a sprijinit. Doamna Carmen Suciu este un reper de umanitate și dăruire în sânul comunității noastre și purtăm un respect deosebit pentru modul în care activitatea sa de asistență socială a reușit să salveze vieți, la propriu.

Prin activitatea sa, Carmen Suciu a reușit să adune alături de dumneaei un grup de voluntari loiali care o sprijină, iar pentru modul în care interacționează cu semenii mulți o consideră „a doua mamă”. Prin voința și determinarea sa, Carmen Suciu a mobilizat suflete, a scos oameni din canale, oferindu-le o casă, a strâns fonduri pentru a vindeca mulți copii bolnavi, a oferit o masă caldă oamenilor străzii, a susținut tineri din sistem să își continue studiile la facultate, s-a luptat pentru prevenirea abandonului școlar, a salvat oameni de la evacuare iminentă din locuințe, a adăpostit victime ale violenței domestice și a răspuns necondiționat oricărui strigăt de ajutor. Carmen Suciu este mâna care salvează oamenii de pe marginea prăpastiei, oferindu-le un nou început și șansa de  se integra în societate.

Tot ceea ce am spus este reflectat în nenumărate articole din presă, în interviuri, în emisiuni dedicate acestor cazuri care au nevoie de asistență socială. Cuvintele sunt prea puține pentru a defini cu adevărat ce înseamnă Carmen Suciu pentru comunitatea noastră. Este o persoană pe care am susținut-o și o vom susține necondiționat în demersul său de a fi lumina din întunericul persoanelor vulnerabile prin alocarea de spațiu editorial dedicat cazurilor dumneaei.

Vezi aici – click arhiva cu peste 200 de articole referitoare la activitatea lui Carmen Suciu.

***

COLEGIUL NAȚIONAL AL ASISTENȚILOR SOCIALI LANSEAZĂ GALA NAȚIONALĂ A EXCELENȚEI ÎN ASISTENȚĂ SOCIALĂ, EDIȚIA A IX-A

Devenit un eveniment tradiţie în mediul social din România, Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială, ediţia a IX-a va avea loc în data de 21 martie 2023, pe scena Ateneului Român. Organizată cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale, Gala este evenimentul în care asistenţi sociali din întreaga ţară, autorităţi, jurnalişti, sărbătoresc realizările profesiei de asistent social pentru a transmite un mesaj cu privire la conştientizarea contribuţiilor din domeniul social şi nevoia acţiunilor ulterioare.

Evenimentul va fi găzduit de Andreea Marin – Ambasadorul Excelenţei în Asistenţă Socială.

Ediţia din acest an aduce noutăți referitoare la premiile acordate în cadrul evenimentului și la modalitatea de jurizare. Regulamentul Galei și formularul de înregistrare pot fi descărcate de pe site-ul gala.cnasr.ro.

Perioada de votare este 20 Februarie 2023 – 17 Martie 2023.

Premiile ce vor fi acordate în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, Ediția a IX-a, 2023 sunt:

I. Premiul asistentul social al anului 2022
II.Categoria asistenţi sociali ai anului 2022:
Premiul pentru asistentul social din domeniul protecţiei copilului
Premiul pentru asistentul social din domeniul protecţiei şi promovării drepturilor persoanelor cu dizabilităţi
Premiul pentru asistentul social din domeniul serviciilor medicale și de sănătate
Premiul pentru asistentul social din domeniul reintegrării sociale a persoanelor private de libertate
Premiul pentru asistentul social din domeniul protecției persoanelor vârstnice şi îngrijirii la domiciliu
Premiul pentru asistentul social din domeniul asistenţei sociale comunitare
Premiul pentru asistentul social din domeniul prevenirii/ reducerii riscurilor asociate infecției HIV, consumului de droguri și exploatării sexuale
Premiul pentru asistentul social din mediul rural
Premiul pentru asistentul social din domeniul combaterii discriminării, promovării și respectării diversității
Premiul pentru asistentul social implicat în criza persoanelor refugiate din Ucraina
III. Categoria personalităţi care susţin asistenţa socială:
Premiul pentru jurnalism
Premiul politicianul care a susținut și a promovat asistența socială în anul 2022
Premiul instituţia anului
Premiul personalitatea anului 2022 în promovarea educaţiei şi formării în asistenţă socială
Premiul de excelenţă pentru promovarea profesiei liberale de asistent social
Premiul pentru întreaga carieră în promovarea asistenţei sociale
Premiul pentru cea mai activă sucursală teritorială CNASR

Specificul domeniului în care asistenții sociali își desfășoară activitatea zi de zi face ca aceștia să se confrunte cu probleme complexe, dificile, de cele mai multe ori situații limită. Anul 2022 a venit cu noi provocări pentru asistenții sociali, aceștia fiind din nou în prima linie de suport, oferind servicii sociale în criză persoanelor refugiate din Ucraina. Implicarea și efortul depus de aceștia merită încă odată să fie aplaudat și adus la cunoștință publicului larg!

Mai multe detalii puteți citi pe cnasr.ro/gala/2023.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate