CARAMITRU-MĂLĂELE, CÂTE-N LUNĂ ȘI ÎN STELE

0

Spectacolul este o excelentă provocare pentru doi maeștri rostitori de versuri, eleganți și inteligenți, care explorează cu umor subtilități ale minții și colțuri secrete ale sufletului.
Caramitru recită răscolitor, imaginând, cu inteligență și ingeniozitate, răspunsuri pe măsură unui Horațiu Mălăele vulcanic, irezistibil și plin de umor – demonstrații de virtuozitate într-un duel de vorbe ai cărui martori sunt adesea Shakespeare, Topârceanu sau Nichita. Horațiu Mălăele rămâne un geniu comic care a demonstrat din plin că are la îndemână toate subtilitățile minții și ale sufletului, pe care le atinge folosind toate mijloacele artei. Probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani – așa cum îl descrie Ion Caramitru, neobositul Mălăele este într-o perpetuă căutare și de aceea niciuna dintre aparițiile sale pe scenă nu este similară cu precedenta. Violoncelistul Adrian Naidin este cel care a acceptat invitația de a da ritm acestui spectacol neconvențional de cuvinte. „Rostit, sunetul ar putea deveni cuvânt. Sunt întâlniri între cuvânt și sunet. Ambele au aceeași origine: spiritul. Ambele vin din suflet“, afirmă Adrian Naidin.

Așadar, mâine, 11 octombrie 2015 începând cu ora 18:00 sunteți invitați la Teatrul Tineretului să vă spună CARAMITRU-MĂLĂELE, CÂTE-N LUNĂ ȘI ÎN STELE

12039688_957425607652543_9132434452189340736_n

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate