Candidat la primăria Roznov, prins băut la volan. I s-a întocmit dosar penal

0

În data de 04.09.2020, după o întâlnire politică de partid, din ce zic sursele, Dumitrascu Ionel Gerard, candidat la primăria Roznov, s-a urcat în stare de ebrietate la volan și a plecat. Unii politicieni se cred de neatins.

Ghinionul candidatului și norocul participanților la trafic a fost că bărbatul a fost oprit de un echipaj al poliției din Roznov care l-a descoperit o alcoolemie de 1,3 în aerul expirat.

Ca o circumstanță agravantă, candidatul liberal a refuzat recoltarea de probe biologice, dar nu a putut să refuze și deschiderea dosarului penal pe numele său.

Dincolo de inconștiența de a te urca beat la volan, șochează faptul că astfel de oameni iresponsabili ajung să candideze și unii chiar să fie aleși. În cazul de față, iresponsabilitatea bărbatului este dublată și de un tupeu ieșit din comun.

Contactat de redacția noastră și întrebat de acest eveniment despre care și noi am aflat de pe rețelele de socializare, deci e ceva cunoscut deja public, candidatul ne-a spus că nu este adevărat. Ulterior am verificat informația din mai multe surse serioase și s-a confirmat, deci domnul ne-a mințit cu ușurința cu care respiră și de aici apare o altă problemă.

Să fii inconștient și să te urci la volan băut… poți avea ca scuză alcoolul, dar să minți că nu ai fost depistat conducând băut când ți s-a întocmit dosar penal și el va apărea public pe portalul instanței, asta denotă că nu ai nici pe departe cele necesare să devii ales local și să reprezinți oamenii dintr-o comunitate.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

dolinex

Răspunde

Your email address will not be published.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate