Căminul de bătrâni Roznov: Ședința Consiliului Local pentru demiterea directorului

0

După ce mai mulți rezidenți și personal al căminului pentru persoane vârstnice din Roznov au fost depistați pozitivi cu coronavirus, astăzi, Prefectul George Lazăr împreună cu primarul și consilierii orașului Roznov, au dezbătut în ședința pentru situații de urgență, demiterea managerului Romeo Panaintescu.

Vineri, 31 iulie, o comisie formată din reprezentanți ai IPJ, DSP, OPC, DSVSA, au făcut un control unde au depistat mai multe nereguli, astfel, ajungând în atenția Comitetului Județean de Urgență Neamț.

Numărul celor infectați pare să fi ajuns la aproximativ 47, printre care și 9 angajați. Prefectul a declarat că, situația gravă la care s-a ajuns se datorează managementului defectuos al conducerii acestui centru și cere Primăriei Roznov să instituie un management capabil să conducă și să respecte normele împotriva extinderii COVID-19.

”Este o execuție politică, mi s-au adus tot felul de acuze unele reale, altele mai puțin reale . La ședința de consiliu nu m-a chemat nimeni, nici nu știam că se va ține, am aflat de ședință pe rețelele de socializarenu am intenția să abandonez bătrânii, dar nu vreau nici să fiu calul de bătaie al nimănui..m-am autosuspendat pentru că în timpul campaniei vreau să mai scriu două trei lucruri electorale ” a declarat domnul Romeo Panaintescu.

Potrivit domnului primar, Ionel Ciubotaru, domnul Panaintescu ar fi făcut o cerere de concediu fără plată pentru 2 luni, aceasta fiind însă respinsă și nu a fost invitat la ședință deoarece este suspect de coronavirus. Ne-a declarat de altfel, că nu sunt încă motive pentru demiterea acestuia.

Răspunde

Your email address will not be published.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate