Autorități, instituții, politicieni! Pietrenii așteaptă o reacție din partea dumneavoastră!!!

0
mita

Cu un impact de 340.000 persoane, 130.000 vizualizari, mii de like-uri si peste 300 de comentarii, articolul ”Grup infracțional în halate albe la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț?” reprezintă cea mai mare dezbatere din presa nemțeană din toate timpurile. O mulțime de comentarii asumate de nemțeni cu nume și prenume reale reclamă fapte de corupție la nivelul Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț. Fenomenul condiționării actului medical de primirea de foloase necuvenite a scăpat cu totul de sub control, ajungând să devină o regulă la anumite secții sau cadre medicale.

După atâtea dezvăluiri și denunțuri asumate, pietrenii așteaptă o reacție prompta din partea autorităților și în cel mai scurt timp puncte de vedere din partea Instituției Prefectului Neamț, a Consiliului Județean Neamț, a conducerii spitalului, Colegiului Medicilor și tuturor instituțiilor implicate în stoparea acestui fenomen care pune în pericol viața oamenilor din acest județ.

Ar fi strigător la cer ca instituțiile de forță care au competențe în a cerceta astfel de cazuri să nu se autosesizeze și să nu demareze anchete serioase din care să rezulte condamnarea celor care se fac vinovați.

Din informațiile noastre, nicăieri în România nivelul corupției din sistemul de sănătate nu a ajuns la acest nivel. Nu suntem ipocriți… Mulți dintre noi dăm bani medicilor sau preoților, dar sunt și oameni care nu au de unde să dea, iar asta nu înseamnă că trebuie privați de îngrijiri medicale.

Condiționarea actului medical trebuie să înceteze!

Alături de cititorii noștri, așteptăm cu interes comunicatele de presă venite din partea instituțiilor sau a politicienilor pentru care viața pietrenilor contează și vor lua în serios acest subiect care este de fapt un fenomen infracțional deosebit de grav.

Iosub Robert

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate