Așa ceva… Râde toată lumea de ultima gafă de repetent făcută de cei de la PNL Neamț

0
sursa foto: PNL Neamț

Când ai oameni de comunicare care au în CV doar ura contra adversarilor politici și la capitolul școli/educație e o liniuță, rezultatul nu poate fi decât unul catastrofal. Gafe de care să râdă toată lumea.

De ieri, unii liberali nemțeni distribuie o postare de atac politic primită de la partid în care plasează președintele interminar PSD Neamț într-un context cu care acesta nu are nicio legătură și aruncă cu noroi gratuit în colegii de alianță la guvernare de la PSD, dar nu asta e de interes.

Pentru a pune emoție în atacul la adresa PSD, cei de la PNL îi acuză că ar fi ”umilit un veteran de 82 de ani”.

  • Veteran, pentru 99% dintre vorbitorii de limbă română înseamnă om care a participat la unul sau mai multe războaie.
  • Al Doilea Război Mondial s-a terminat în 1945.
  • Matematica elementară spune că, dacă scădem din anul în care suntem vârsta celui despre care spune PNL Neamț că este veteran de război (2023 – 82 = 1941) ar însemna că acesta a fost pe front până la împlinirea vârstei de 4 anișori.

Dincolo de gafa de comunicare gravă făcută de PNL Neamț, ni se pare îngrijorător faptul că mulți liberali de la Neamț au acceptat să distribuie o postare în care se vorbește de un veteran de 82 de ani care ar fi trebuit ca la vârsta de 3 ani să se lupte cu rușii și la 4 ani cu nemții.

Asta înseamnă ori că mulți liberali nemțeni nu au noțiuni elementare de istorie și matematică, ori că sunt lipsiți de un minim respect de sine și au distribuit doar pentru că… așa e ordinul de la partid.

I.R.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate