Aroganța PSD a scos oamenii în stradă

0
protest-bucuresti

Peste 15.000 de oameni au ieșit în București și alte orașe din țară, demonstrând împotriva corupţiei. Se cer demisiile primarului Cristian Popescu Piedone, ministrului Gabriel Oprea şi premierului Victor Ponta. Manifestanții erau de toate vârstele, majoritatea tineri, dar şi oameni în vârstă.
Acesta este rezultatul unei guvernări arogante care a lăsat pe funcții de conducere o mulțime de bandiți din fostul PDL sau, mai bine spus, pe toți cei care și-au putut plăti menținerea pe scaune. În toate județele din România situația este aceeași, cu funcționari corupți, bugetari plictisiți și politicieni aroganți.
Iată cum un guvern care tehnic vorbind ar trebui să stea fără probleme după toate facilitățile fiscale și salariale acordate este pus la zid. Guvernanții ar trebui să înțeleagă ca toate măsurile lor economice nu impresionează pe nimeni. Oamenii s-au săturat de aroganța și corupția din această țară.
Dintodeauna am spus că dacă PSD nu va lăsa macar un sfert din ce se întâmplă să se întâmple în mod cinstit și măcar un sfert din angajații din instituții si șefii de instituții să fie numiți pe criterii de competență și nu pe șpagă, atunci va avea soarta PDL și iată că așa se întâmplă.
Am fost unul dintre cei care a susținut USL-ul și am avut o singură așteptare… măcar 10% din corupția instituționalizată să dispară… Mă așteptam să văd cum măcar 10% din posturi se iau prin concursuri adevărate, cum măcar 10% din banii publici se câștigă prin licitații corecte și cum măcar 10% din corupția PDL-istă dispare. Din păcate m-am trezit într-o societate la fel de coruptă, ba chiar cu mai mulți incompetenți pe funcții de conducere și cu putere de decizie în ceea ce privește viața, munca și sănătatea noastră.
PSD-ul a mai crezut o dată că are lumea la picioare și a pierdut alegerile prezidențiale lamentabil. Acum din nou, pe același model, s-a luat emoția tragediei din București, s-a amplificat pe internet și a devenit virală.
Aroganța PSD față de tinerii din stradă și mai ales față de mediul online va fi decontată consistent de social democrați la alegerile locale din 2016 … asta dacă rezistă până atunci.

Iosub Robert

Post-ul Aroganța PSD a scos oamenii în stradă apare prima dată în Ziar Piatra-Neamt.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate