ANUNȚ DE INTERES PUBLIC – Consult optometric gratuit în Roznov, pe 4 iulie

0

Primăria Roznov anunță organizarea unui consult optometric gratuit în data de 4 iulie, în sala de ședințe a primăriei.

Evenimentul este destinat locuitorilor din Roznov și zonele înconjurătoare, oferindu-le oportunitatea de a beneficia de un examen ocular profesionist, fără nicio plată.

Consultul optometric va fi efectuat de către un specialist în domeniul oftalmologiei și va include evaluarea acuității vizuale, examinarea stării generale a ochilor și identificarea oricăror probleme sau afecțiuni oculare.

Participanții sunt încurajați să se prezinte în sala de ședințe a primăriei în ziua de 4 iulie, între orele specificate, pentru a beneficia de acest serviciu gratuit. Este recomandată și o programare prealabilă pentru a asigura o desfășurare eficientă a consultului optometric.

Prin organizarea acestui eveniment, Primăria Roznov își propune să promoveze sănătatea oculară și să ofere comunității acces la servicii medicale de calitate. Această inițiativă reconfirmă angajamentul administrației locale față de bunăstarea cetățenilor săi.

Încurajăm locuitorii din Roznov să profite de această oportunitate valoroasă de a-și verifica starea de sănătate oculară și de a primi recomandări de la specialiști. Sănătatea ochilor este esențială, iar acest consult optometric gratuit este un pas important în promovarea acestui aspect în comunitate.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate