Amenzi, permise reținute și certificate retrase: Acțiunile cu efective mărite continuă în Neamț

0

La data de 20 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secțiilor de Poliție Rurală Crăcăoani și Români, cu sprijinul jandarmilor nemțeni, au acționat pentru prevenirea şi combaterea unor situaţii de risc, în vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică pe raza de competență a secțiilor.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 30 sancțiuni contravenționale, 24 dintre acestea la O.U.G. 195/2002, 4 la Legea 61/1991 și 2 la alte acte normative.

Totodată, polițiștii au retras cinci certificate de înmatriculare și au reținut două permise de conducere.

***

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Crăcăoani, împreună cu cei din cadrul Centrului de Analiză și Prevenire a Criminalității Neamț și Biroul Protecția Animalelor Neamț au participat la o activitate informativ-preventivă la Primăria Crăcăoani,  menită să crească gradul de siguranță al cetățenilor.

Cu această ocazie au fost abordate teme de interes, plecând de la prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului, siguranța locuințelor, prevenirea faptelor cu violență și prevenirea violentei în familie.

A fost prezentat și proiectul Siguranța este un drept al tuturor, un proiect destinat prevenirii violenței de gen.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate