„Am împărtășit emoțiile cu bravii noștri jandarmi din Neamț, a căror competență a fost onorată prin avansarea în grad la termen” (ADRIAN NIȚĂ)

0

Prefectul de Neamț, Adrian Niță, a împărtășit emoțiile cu bravii jandarmi din județ, cu ocazia avansării în grad la termen a 29 de ofițeri și subofițeri. Într-o ceremonie solemnă, jandarmii nemțeni și-au îmbogățit uniformele cu o nouă tresă pe epoleți, moment marcat de o bucurie sinceră și plină de mândrie.

La evenimentul de avansare în grad, Prefectul de Neamț a avut onoarea de a le prezenta noile grade jandarmilor și de a le strânge mâna în semn de felicitare pentru reușita lor remarcabilă. Atmosfera a fost încărcată de emoție și entuziasm, demonstrând coeziunea și profesionalismul jandarmilor nemțeni.

„Am împărtășit emoțiile cu bravii noștri jandarmi din Neamț, a căror competență a fost onorată prin avansarea în grad la termen.

29 de ofițeri și subofițeri, și-au îmbogățit uniformele cu o nouă tresă pe epoleți. Am avut onoarea de a le prezenta noile grade, de a le strânge mâna și de a fi martor la bucuria lor sinceră – bucuria de a face parte din familia jandarmilor nemțeni.

Felicitări pentru succesul vostru! Să vă ajute Dumnezeu să vă îndepliniți cu succes misiunile și să atingeți noi realizări personale și profesionale!”, a declarat Adrian Niță, Prefectul de Neamț.

Efortul, sacrificiul și devotamentul jandarmilor din Neamț sunt apreciate și recunoscute, iar avansarea în grad marchează o etapă importantă în carierele lor. Aceștia reprezintă cu mândrie familia jandarmilor nemțeni și sunt pregătiți să își continue misiunea de asigurare a ordinii și siguranței publice în comunitate.

Prefectul Adrian Niță a subliniat importanța rolului jandarmilor în asigurarea unui mediu sigur și a transmis că au întregul sprijin al autorităților în îndeplinirea misiunilor lor. Încheind ceremonia, a exprimat încrederea că Dumnezeu îi va ajuta pe jandarmi să depășească cu succes provocările și să atingă noi culmi în cariera lor.

Echipa ZiarPiatraNeamț urează mult succes și curaj jandarmilor din Neamț în misiunile lor viitoare și le transmite felicitări călduroase pentru această realizare remarcabilă!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate