Afacere cu măști în orașul Roznov

0

Zilele trecute, persoanele defavorizate au primit măștile gratuite promise de Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, același Ministru care a cerut obligativitatea purtării măștii de protecție în toate școlile din România.

Ei bine, tot de câteva zile zărim la colț de stradă „defavorizați” care, mai nou nu mai vând fier vechi și aluminiu, ci s-au reprofilat pe vânzarea măștilor de protecție. Cam mare coincidența ce-i drept, pentru că nu de mult, aceeași „defavorizați” vindeau și detergenți, pastă de dinți și săpun lichid. Să nu fi fost destul de rentabilă nici această afacere, sau au terminat deja și celelalte pachetele primite gratuit ?

Deși masca de protecție este obligatorie pentru elevi, nimeni nu s-a gândit să le ofere și lor măști gratuite . O fi din cauză că nu au încă drept la vot? Ne mândrim cu copiii noștri și ne place să spunem ca sunt „viitorul țării” . Se pare că de viitorul țării nu suntem prea interesați. Iar noi, părinții, ne-am obișnuit cu aceeași placă : „să vină cu măscuța de acasă, să vină cu săpunelul de acasă, să vină cu hârtia igienică de acasă și dacă vreți să spălăm pe jos să veniți cu detergentul tot de acasă”.

E bine că aceeași „defavorizați” au primit gratis și săpunel și detergenți, iar în școli ”le aducem de casă” sau le cumpărăm tot de la ei, la alt colț de stradă.

Răspunde

Your email address will not be published.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate