Adunarea Generală Ordinară a Membrilor Baroului Neamţ şi ai Casei de Asigurări a Avocaţilor

0

Vineri, 11 martie, la Sala de Conferinţe a Hotelului Roman Plaza va avea loc Adunarea Generală Ordinară a Membrilor Baroului Neamţ şi ai Casei de Asigurări a Avocaţilor, Filiala Neamţ, începând cu orele 16.00.

Ca în fiecare an, domnul avocat dr. Ioan Chelaru, în calitate de Decan al Baroului Neamţ doreşte să pună în lumina reflectoarelor eforturile privind permanenta dezvoltare profesională şi păstrarea înaltelor standarde de etică în activitatea pe care o desfăşoară avocaţii care sunt membri ai Baroului.

În cadrul evenimentului de anul acesta, Consiliul Baroului Neamț împreună cu Editura Universul Juridic organizează, în aceeaşi locaţie, un stand de carte juridică destinat prezentării ultimelor apariţii în domeniile care i-ar putea interesa pe participanţi.

De asemenea, membrii Baroului Neamţ şi ai Casei de Asigurări a Avocaţilor, Filiala Neamţ vor participa la şedinţa anuală a Adunării Generale, care are pe ordinea de zi următoarele puncte: raportul privind activitatea Consiliului Baroului Neamţ şi, respectiv, a Consiliului Filialei Neamţ a CAA în anul 2015, situaţia financiară a Baroului Neamt şi a CAA Filiala Neamţ în anul 2015, proiectul de buget pentru anul 2016, descărcarea de gestiune a Consiliului Baroului Neamţ şi a Consiliului Filialei Neamţ a CAA pentru anul 2015, aprobarea proiectului de buget al Baroului Neamţ şi al Filialei Neamţ a CAA pentru anul 2016, alegerea delegaţilor Baroului Neamţ la Congresul Avocaţilor din luna martie 2016.

Așa cum ne-am obișnuit, Adunarea Generală se va încheia într-o atmosferă relaxată, de colegialitate şi prietenie, în cadrul evenimentului „Balul Avocaţilor”, începând cu orele 19.00.

Av. Ghiţă Popescu
Purtător de cuvânt
BAROUL NEAMŢ

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate