Admiterea în învățământul postliceal militar

0

Admiterea din acest an în învățământul postliceal militar se va desfășura pe baza mediei de la Bacalaureat (nu vor exista examene scrise).

Metodologia de organizare şi desfăşurare a admiterii în școlile de maiștri militari și subofițeri în anul de învățământ 2020-2021 poate fi vizualizată AICI
Pentru mai multe detalii accesați site-urile școlilor militare de maiștri militari și subofițeri, deoarece fiecare unitate de învățământ va publica, foarte curând, propria metodologie de admitere.”, se precizează pe pagina de Facebook a Centrul Militar Județean Neamț.

 Admiterea 2020:
Admiterea candidaților înscriși pe locurile Ministerului Apărării Naționale se realizează după parcurgerea etapelor specificate în Anexa nr. 2 la Ordinul ministrului apărării naționale nr. M 112/2020 pentru modificarea Ordinului M 217/219. O puteți vizualiza AICI

Pe scurt:

  •  Dosarele candidaţilor vor fi trimise la unitățile de învățământ postliceal militar, conform primei opțiuni.
  • Candidaţii vor fi ierarhizaţi în ordine strict descrescătoare a mediei de admitere (mediei de la examenul de bacalaureat).
  • Locurile scoase la concurs vor fi ocupate în ordinea ierarhizării, de către candidații declarati ”Admis”/”Apt” la selecție.
  • Toate probele de selecție, inclusiv examinarea medicală rămân valabile.
  •  Candidații astfel ierarhizați vor participa la procesul de selecție începând cu data de 31.07.2020.
  • Pentru candidaţii care au susţinut, deja, probele de selecţie, rezultatele rămân valabile.
  •  Candidații vor susține probele de selecție în ordinea ierarhizării, până la ocuparea tuturor locurilor scoase la concurs.

Mai multe informaţii puteţi obţine accesând link-urile indicate sau contactând personalul birourilor informare-recrutare ori accesând site-urile unităților de învățământ postliceal militar şi consultând metodologiile de admitere ale acestor școli.

Pentru informații suplimentare CONTACTAȚI BIROURILE INFORMARE RECRUTARE.
Adresele și nr. de telefon pot fi găsite aici:

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Your email address will not be published.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate