Actorul Florin Piersic Jr. în 13 ipostaze diferite

0

Miercuri, 14 octombrie, seara târziu, Teatrul Tineretului a fost mai plin ca niciodată. Mulți tineri, scriitori, actori sau pur și simpul iubitori ai teatrului au venit pentru a-l vedea pe Florin Piersic Jr. în al său spectacol Freak Show.
Cei prezenți au putut vedea un spectacol cu totul original. Interpretarea, regia și scriitura sunt toate marca Florin Piersic Jr. A fost o adevărată desfășurare de forțe, 13 personaje înterpretate doar de un singur om, iar asta spune totul.

Vădit obosit și cu vocea ușor stinsă, îndrăgitul actor a fost binevoitor și ne-a _MG_6002-lowacordat câteva cuvinte după spectacol.
Mă aștept întotdeauna la un spectacol bun într-un teatru de calibrul acesta. Un public de teatru pe care-l vânez. Și le sunt recunoscător, au venit la 10 seara. Rămân cu o amintire foarte frumoasă.
Pe scena acesta am mai avut o apariție acum 15 ani, însă nu pot spune că a fost notabilă. Azi am avut o datorie, una frumoasă față de public.

Datorie pe care actorul Florin Piersic Jr. și-a îndeplint-o cu succes, fapt confirmat și de aplauzele necontenite primite din partea publicului.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate