Accidente grave pe șoselele din Neamț. Două persoane au murit, iar șase au fost rănite

0
sambata

În ziua de 23.04.2016, în jurul orei 12.20, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe DJ 208G, în afara localităţii Tupilaţi a avut loc un accident rutier, în urma căruia a rezultat decesul a două persoane și rănirea altor trei. Din primele cercetări efectuate la fața locului, se pare că, în timp ce un tânăr de 21 ani, din Iași conducea un autoturism pe DJ 208G, având direcția de mers spre Tupilaţi, într-o curbă periculoasă la stânga, a pierdut controlul asupra vehiculului și a intrat în coliziune cu un parapet metalic de pe partea dreaptă a drumului.
În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat în afara părţii carosabile, pe cupolă, rezultând decesul a doi tineri, de 21 și 22 de ani, din Iași, pasageri în autoturism, precum și rănirea conducătorului auto și a unui alt tânăr de 25 de ani, din Iași.
În același timp, un alt autoturism care circula în spatele mașinii care s-a răsturnat, pentru a evita coliziunea cu aceasta, a virat brusc spre stânga, a derapat şi a intrat în coliziune cu un parapet metalic de pe partea stângă.
Autoturismul era condus de către un tânăr de 25 de ani, din Iași, iar în urma impactului a rezultat rănirea pasagerului din acest autoturism, un tânăr de 22 de ani, din Iași.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.
Se pare că cei cinci tineri implicați în tragicul accident erau studenți în Iași.

Tot sâmbătă, în jurul orei 16.00, pe DN 12C în afara localităţii Bicaz, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane. Din primele cercetări se pare că în timp ce un tânăr de 24 de ani, din Suceava conducea un autoturism pe DN 12C, având direcția de deplasare Lacu Roșu-Bicaz, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat pe cupolă pe partea carosabilă.
În urma evenimentului a rezultat rănirea pasagerelor din autoturism, trei tinere cu vârste cuprinse între 13-17 ani, din Suceava.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru a se stabili exact cauza producerii accidentului și sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate