Accident învăluit în mister și alcool, la Cândești – Polițiștii au descoperit cine a fost „cascadorul”

0

În noaptea de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 23:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 159C, în localitatea Cândești.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, un conducător auto, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și răsturnându-se în curtea unui imobil.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a doi tineri, de 20 și 22 de ani, din Cândești, care au fost identificați pe partea carosabilă, în afara autoturismului.

Ambele persoane au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele indicând concentrații de 1,06 respectiv 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii conducătorului auto, precum și a cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.”, a transmis sinsp. Ciofu Ramona – IPJ Neamț.

Ulterior, reprezentanții IPJ Neamț au transmis că: „Polițiștii au identificat persoana care la dara de 8 ianuarie a.c., ar fi condus autoturismul pe DJ 159C, bărbatul în vârstă de 22 de ani, din Cândești.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate