A încercat să-i facă dreptate fratelui său – Acum va plăti pentru fapta sa

0

La data de 24 mai a.c., în jurul orei 15:15, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au fost sesizați prin apel 112, de către o tânără de 26 de ani, din Girov, cu privire la faptul că un bărbat i-ar fi distrus autoturismul.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, identificând în flagrant un tânăr de 29 de ani, din Girov, care se afla lângă autoturismul în cauză, la care se manifesta un incendiu.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat că, la data de 24 mai, în jurul orei 15:00, tânărul în cauză, fratele fostului concubin al persoanei vătămate, folosindu-se de un obiect contondent, ar fi distrus toate geamurile autoturismului aparținând tinerei de 26 de ani, după care, ar fi provocat incendierea acestuia.

Autovehiculul în cauză a fost distrus în totalitate, prejudiciul fiind estimat la suma de 15.000 euro.

Totodată a fost completat formularul de evaluare al riscului, fiind îndeplinite condițiile pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

În baza probatoriului administrat, la data de 24 mai a.c., tânărul de 29 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere, urmând ca la data de 25 mai acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În jurul orei 15:30, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la un autoturism situat în apropierea unei gospodării din localitatea Turturești, în comuna Girov.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Girov și Detașamentul de pompieri Piatra Neamț.
Incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă, la un autoturism, cu posibilitatea propagării la gardul gospodăriei lângă care acesta se afla parcat.
Până la sosirea pompierilor militari, încendiul a fost localizat de SVSU.
Forțele de intervenție au acționat pentru lichidarea incendiului. Autoturismul a ars în totalitate și s-au deteriorat 8 ml din gardul de lemn.
Acțiunea intenționată a fost cauza probabilă de producere a incendiului.
Nu au fost victime.

ISU Neamț

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate