A ajuns în arest în urma denunțului făcut de tatăl său

0

Un bărbat din Roznov a fost reținut de polițiști pentru că nu ar fi respectat ordinul de protecție emis de instanță.

La data de 1 aprilie 2019, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Roznov au depistat și reținut un bărbat, sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea hotărârii judecătorești.

Față de acesta, în vârstă de 37 de ani, din Roznov, Judecătoria Piatra-Neamț a dispus la data de 29 martie 2019, printr-un ordin de protecție, obligaţia ca timp de șase luni să nu se apropie de tatăl său. La data de 30 martie 2019, bărbatul s-a deplasat la domiciliul tatălui său, unde a încercat să pătrundă în interior, nerespectând astfel măsurile dispuse în ordinul de protecție. În acel moment, tatăl său, un bărbat de 62 de ani, a sesizat polițiștii care, luând act de cele petrecute i-au întocmit persoanei în cauză un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a hotărârii judecătorești.

În urma administrării probatoriului, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbat, pe care l-au introdus în arestul IPJ Neamț. Astăzi, acesta urmează să fie prezentat de polițiști Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. 

  • articol documentat cu sprijinul IPJ Neamț

Your email address will not be published.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate