Mesajul transmis de Ciprian Șerban, liderul grupului PSD în Camera Deputaților, cu ocazia Zilei Drapelului Național

0

Cu ocazia Zilei Drapelului Național, Ciprian Șerban, lider al grupului PSD în Camera Deputaților, a transmis un mesaj emoționant despre semnificația profundă a drapelului pentru poporul român. În declarația sa, Șerban a subliniat rolul esențial pe care tricolorul îl joacă în păstrarea memoriei naționale și în cinstirea eroilor care au luptat pentru libertatea și demnitatea României.

Drapelul național este martorul istoriei noastre care ne amintește de curajul, sacrificiul și patriotismul eroilor români. Cele trei culori vorbesc despre trecut, despre independență, demnitate, libertate,” a afirmat Ciprian Șerban, subliniind simbolistica celor trei culori – roșu, galben și albastru – care rezonează profund cu valorile și aspirațiile poporului român.

Ziua Drapelului Național, sărbătorită pe 26 iunie, reprezintă o ocazie importantă de a aduce un omagiu simbolului care a însoțit românii în momentele cheie ale istoriei. Drapelul este mai mult decât un simplu steag – el reprezintă lupta pentru independență, mândria națională și libertatea câștigată prin eforturile eroilor care au marcat istoria României.

În încheiere, Ciprian Șerban a adăugat un mesaj de sărbătoare pentru toți cei care cinstesc drapelul și își iubesc patria: „La mulți ani Drapelului Național!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate