Marcel Ciolacu, mândru de succesul Organizației PSD Neamț, condusă de președintele Daniel Vasilică Harpa

0

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a exprimat recent satisfacția și mândria față de Organizația PSD Neamț, care a obținut rezultate remarcabile la alegerile locale. În ciuda unei campanii negative purtată de anumiți contra-candidați, cu o echipă unită și bine coordonată, PSD Neamț a reușit să câștige funcția de președinte al Consiliului Județean în persoana lui Daniel Harpa, cea de primar al municipiului reședință de județ și multe primării și consilii locale din toate zonele Neamtului.

În cadrul unei conferințe de presă, Marcel Ciolacu a declarat:

„Aș vrea să-i felicit pe toți colegii pentru victoriile obținute la alegerile locale. Partidul Social Democrat a câștigat alegerile, indiferent de modul în care am analizat rezultatele. Adunând toate voturile și consiliile județene, PSD are peste 50%, iar adunând toate municipiile, reședințele de județ și municipiile din România, PSD are peste 50%. Este un scor care ne obligă și, așa cum le-am spus colegilor mei, cel mai greu de gestionat în politică sunt victoriile, nu înfrângerile. Înfrângerile, cel puțin în interiorul PSD, se gestionează foarte ușor: conducerea pleacă. Cea mai grea gestionare este în momentul obținerii victoriei.

(…) Avem o reconfirmare și o echipă superbă, în acest moment, la Neamț unde știm foarte corect, ca și la Vaslui, organizațiile nu au trecut printr-o perioadă ușoară, dar acum au reușit prin acel spirit de camarazi să câștige absolut totul, atât Consiliul Județean, cât și primăria reședință de județ și la Neamț și la Vaslui (…).”

Președintele CJ Neamț, Daniel Harpa, a participat la Consiliul Politic Național extins al Partidului Social Democrat, unde a subliniat importanța victoriei obținute și a mulțumit susținătorilor:

„Astăzi, la Sâmbăta de Sus, am participat la Consiliul Politic Național extins al Partidului Social Democrat. Cu acest prilej, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a prezentat rezultatele finale ale alegerilor locale, câștigate categoric de PSD la nivel național. Un moment deosebit pentru mine a fost recunoașterea Organizației Neamț, al cărei președinte sunt, ca una dintre cele mai plăcute surprize ale scrutinului. Am demonstrat că PSD NEAMT a rămas unit și că oferta noastră electorală a fost susținută atât de realizări majore în județ, cât și de OAMENI adevărați, care au candidat PENTRU OAMENI, la funcțiile de primar, consilier local sau județean.

Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru cele 80.000 de voturi pe care ni le-ați acordat mie și echipei mele! Încrederea dvs. ne motivează să ne respectăm promisiunile și să ne pregătim pentru confruntările electorale din toamnă. Mulțumesc președintelui PSD, Marcel Ciolacu, pentru sprijinul și încrederea totală oferite în această luptă grea, dar frumoasă, pe care am câștigat-o împreună! ÎMPREUNĂ, suntem puternici și pregătiți pentru viitor!”

Succesul PSD Neamț la alegerile locale este o confirmare a eforturilor depuse de întreaga echipă, care a demonstrat determinare și unitate în fața provocărilor, dar și a OMULUI Daniel Harpa, care a fost peste scorul politic al partidului.
Recunoașterea din partea prim-ministrului Marcel Ciolacu subliniază importanța colaborării și a sprijinului reciproc în cadrul Partidului Social Democrat, oferind astfel o bază solidă pentru viitoarele confruntări electorale.

Prin rezultatele obținute la alegerile locale, Harpa și echipa PSD Neamț, își consolidează fără echivoc poziția atât la nivel local, cât și național.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate