”Țara arde”, iar parcul auto al IPJ Neamț este reînnoit

0

Deși ne aflăm într-o situație foarte critică și cei de la conducere ne amenință cu o nouă stare de urgență, Ministerul de Interne a dorit să schimbe imaginea Poliției. Această schimbare a costat 100 de milioane de euro și pare că cel care a venit cu propunerea a fost chiar ministrul Marcel Vela.

Oare chiar nu am învățat nimic din tot haosul produs de acest virus? Nu am reușit încă să ne dăm seama în ce ar trebui să investim puținii bani pe care îi avem? Plâng spitalele și cadrele medicale, și așa puține, deoarece nu au condiții și nici echipamente de protecție adecvate. Plângem și noi, pacienții de condițiile mizere în care suntem internați. De starea școlilor nici nu mai vorbim, oricum nu mai sunt folosite. Se dezbat probleme zilnic în timp ce educația copiilor, care este salvarea acestui popor, este periclitată de cursurile on line.

Oamenii și-au pierdut încrederea atât în politicieni cât și în Poliție deoarece nu mai răspund nevoilor cetățenilor. Nu erau deranjați neapărat de culoarea mașinilor, așa cum „reîmprospătarea„ imaginii acestora nu aduce vreo rezolvare problemelor grave pe care le avem.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate