[FOTO] Accident grav pe raza localității Săvinești

0

Un accident rutier a avut loc în astăzi 24 aprilie, în jurul orei 10:00, pe raza localității Săvinești.

Accidentul s-a soldat în condițiile unui carosabil uscat, fără precipitații iar cauza pare a fi neacordarea de prioritate.

sursa foto: DRDP Iași

Conform DRDP Iași, traficul este blocat pe o bandă de mers, pe sensul de mers Bacău – Piatra-Neamț.

 Din primele informații se pare că o persoană a refuzat trasportul la spital iar cealaltă a suferit un traumatism cranio-cerebral minor fiind preluată și transportată pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Revenim cu detalii

Din primele informații se pare că o persoană a refuzat trasportul la spital iar cealaltă a suferit un traumatism cranio-cerebral minor fiind preluată și transportată pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri a rezultat faptul că o femeie de 56 de ani, din PN, a condus un autoturism pe DN 15, din direcţia Bacău – Piatra Neamţ, iar în dreptul intersecţiei cu strada Aleea Parcului din Săvineşti, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de circulaţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 69 de ani, din BC, care se deplasa în aceeaşi direcţie. Din impact, a rezultat vătămarea corporală a celor doi participanţi la trafic cărora le-au fost acordate îngrijiri medicale. Ambii au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, iar cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate