Aroganța celor de la Consiliul Județean Neamț va duce la pierderea de vieți omenești

0
intersectie-girov

Nu am crezut că am să trăiesc ziua în care să văd așa de multă aroganță din partea unei instituții din acest județ. De luni de zile publicăm articole cu accidente și victime în intersecția de la Girov și nimeni nu merge acolo să pună câteva cocoașe de presemnalizare.
Accidentele, care au început să devină zilnice, se datorează faptului că cei care circulă pe drumul JUDEȚEAN ce ține de CONSILIUL JUDEȚEAN NEAMȚ nu observă presemnalizările de intersecție, deși ele sunt destul de vizibile, și intră în șoseaua națională fără să acorde prioritate.
Din păcate cei de la Consiliul Județean Neamț se cred așa de deștepți încât refuză să vadă realitate și numărul fenomenal de accidente petrecute în același loc și nu iau măsuri radicale de presemnalizare prin montarea de calmatoare.
Identic a făcut instituția județeană și cu porcăria de giratoriu de la intersecția drumurilor Roznov – Girov cu Izvoare – Mărgineni. Din prima clipă am scris că nu e bine cu acel giratoriu și am tot scris până ce au început să apară victimele și de abia după al 11 accident serios Consiliul Județean Neamț a desființat respectivul sens giratoriu.
De ce trebuie să moară oameni ca să se ia măsuri, nu înțelegem. De ce trebuie să devenim noi din ce în ce mai violenți în exprimare reluând la infinit același subiect, iarăși nu înțelegem. Oare chiar nu vede nimeni la Consiliul Județean Neamț că ceea ce scriem noi se confirmă 100% și că situația e foarte gravă? Câtă aroganță să ai ca să ignori asemenea articole care sunt din ce în ce mai dese și să nu pui odată presemnalizări de tip cocoașe?
După cum știți, ieri am prezentat un accident din această intersecție și eram la fel de revoltați, azi vă prezentam accidentul de azi și tot așa până ce domnul președinte al Consiliului Județean Neamț, Constantin Iacoban, își va da seama că incompetența subordonaților săi a ajuns la nivelul la care pune în pericol viețile oamenilor din Neamț.

accident girov (2)accident girov (3)accident girov (4)accident girov (5)accident girov (6)accident girov (7)accident girov (8)accident girov (9)accident girov (10)

Post-ul Aroganța celor de la Consiliul Județean Neamț va duce la pierderea de vieți omenești apare prima dată în Ziar Piatra-Neamt.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate