3.262 de elevi din Neamț au susținut proba scrisă la Limba și literatura română

0
Bac română

Astăzi, 4 iulie, a avut loc proba scrisă la Limba și literatura română din cadrul examenului de bacalaurat 2016. Proba s-a desfășurat în cele 12 centre de examen și în cele 2 subcomisii.
Participarea candidațiilor la această probă a fost următoarea: înscriși- 3.405, prezenți-3.262, neprezentați-141, eliminați-2.

Cei doi elevi, unul de la centrul de examen Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” din Târgu-Neamț și celălalt de la centrul de examen Liceul Tehnologic ”Vasile Sav” din Roman, au fost eliminați deoarece au intrat cu telefoanele în sălile de examen.

Conform metodologie, candidații eliminați din examen pentru fraudă sau tentativă de fraudă nu vor mai putea participa la probele următoare. Totodată, aceștia vor fi lipsiţi de posibilitatea recunoaşterii, în sesiunile următoare, a notelor la probele promovate anterior eliminării, inclusiv a probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale.
De asemenea, aceşti candidaţi nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de bacalaureat.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate