VIDEO: „Un alt drum de pământ din județul Neamț devine amintire” – Ionel Arsene

0

Președintele Consiliului Județean, Ionel Arsene, aduce vești îmbucurătoare. Drumul Județean 155B care leagă satele Târpești și Țolici va fi modernizat. Lucrările au început deja pe o porțiune de 2 kilometri.

Un alt drum de pământ din județul Neamț devine amintire. În curând, drumul județean DJ 155B din comuna Petricani, satul Țolici, va intra în modernizare.

La final, voi putea să mă bucur, alături de toți oamenii zonei, că încă 5,5 kilometri de drum județean va fi, așa cum îmi place mie să spun, ca în palmă!

Deocamdată am demarat lucrările pentru execuția primilor doi kilometri, în completarea altor 2,5 kilometri de drum județean, deja reabilitat și redat traficului nu cu mult timp în urmă.

Pentru viitoarea intervenție sunt necesare ample lucrări pentru stabilizarea solului, deoarece calamitățile au creat mari probleme în zonă și acum trebuie realizate foraje, pentru a turna coloane la adâncime, care să fixeze terenul.

Chiar dacă este o lucrare destul de complicată, am încredere că va fi realizată conform graficului și cu responsabilitate, și în cel mai scurt timp posibil, satele Târpești și Țolici din comuna Petricani vor fi legate printr-un drum foarte bun, iar nemulțumirile oamenilor din zonă legate de infrastructura rutieră vor dispărea pentru totdeauna.”, a transmis Ionel Arsene.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Your email address will not be published.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate