(VIDEO) Drumul Județean dintre Dochia și Itrinești, în plin proces de modernizare

0
Foto: Captură video

Președintele Consiliului Județean Neamț a transmis, cu câteva minute în urmă, un mesaj cu privire la stadiul lucrărilor de modernizare a drumului de legătură dintre Dochia și Itrinești. Un drum de pământ, pe care nu a fost turnat asfalt niciodată, se află în aceste momente în plin proces de reabilitare.

„Drumul Județean dintre Dochia și Itrinești, faza de lărgire a platformei pentru modernizare.

Reabilitarea drumului DJ 157H se derulează conform graficului de execuție și în prezent se execută lucrări de excavație, pentru lărgirea platformei, urmând a se executa de acum lucrările de terasamente pentru fundație.
Conform proiectului, se vor realiza zece podețe, șapte kilometri de șanțuri betonate, 500 de metri de ziduri de sprijin. De asemenea, se va turna un strat de balast cu o grosime de 25 de centimetri și un altul, de 12 centimetri de piatră spartă. Dacă timpul ne va permite, în scurt timp se va întinde și primul strat de asfalt.
Acest sector de drum vine în continuarea traseului Mărgineni – Itrinești, care a fost modernizat deja. După ce se vor termina lucrările pe el, o altă zonă a județului nostru va avea infrastructura rutieră impecabilă!
”, a transmis Ionel Arsene.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Your email address will not be published.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate