„Moș Crăciun există!” – Prefectul Județului Neamț, Adrian Niță, alături de copilașii internați pe Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență (IMAGINI)

0

Prefectul Județului Neamț, Adrian Niță, a fost ajutorul de nădejde al lui Moș Crăciun seara trecută și a reușit să aducă zâmbete pe chipurile copilașilor internați pe Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț. Acțiunea va continua și astăzi, când membrii Partidului Social Democrat Piatra-Neamț vor trimite și alte daruri micuților internați pe această secție.

Aseară m-am pus în pielea Moșului care este atât de așteptat de către copii și am căutat să împart zâmbete și bucurii micilor pacienți de la Secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț.

Ce emoții am simțit, e greu de spus în cuvinte! A fost șansa mea de a simți pe deplin magia sărbătorilor și am reușit să aduc o bucurie copilașilor suferinzi. E minunat să vezi că niște ochi triști se înveselesc dintr-odată și mânuțe mici caută să te cuprindă într-o îmbrățișare sinceră!

Astăzi, colegii mei de la PSD Piatra-Neamț vor trimite și alte cadouri pe adresa Secției Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, pentru a le face noi bucurii micilor pacienți.

Sănătate, copii frumoși! Să scăpați de suferință și durere cât mai repede posibil!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate