Incendiu generalizat în Neamț, cu risc de propagare la locuință

0

În data de 05 august a.c., prin apel la 112, în jurul orei 18:40, pompierii romașcani au fost solicitați în municipiul Roman.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului Roman și un echipaj de la SAJ. Incendiul se manifesta generalizat la un foișor și la acoperișul unei anexe gospodărești ( formată dintr-o magazie de lemne și o bucătărie de vară ) din imediata apropiere, cu probabilitatea propagării la locuință.

Până la ajungerea forțelor de intervenție, proprietarul a scos din curtea locuinței un autoturism care a fost avariat din cauza incendiului. Pompierii au localizat și lichidat incendiul în urma căruia au ars: foișorul pe o suprafață 25 mp și bunurile materiale aflate în interior (televizor, obiecte de mobilier , aparate electrocasnice etc.).

Proprietara în vârstă de aproximativ 50 de ani, a suferit un atac de panică. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ la locul evenimentului refuzând transportul la spital. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric.

Your email address will not be published.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate