Deputatul Ciprian Șerban își felicită contracandidatul pentru victorie

0

În urma alegerilor locale din 27 septembrie, Ciprian Șerban, candidat al PSD, pierde în favoarea candidatului PNL, Vsile Pavăl. Deși în cele mai multe cazuri contracandidații sar cu fel și fel de acuze, Ciprian Șerban îl felicită pe noul primar și promite că va rămâne alături de roznoveni, adresându-se acestora pe o rețea de socializare.

Dragi roznoveni,

Mulțumesc tuturor celor care m-au votat cu speranța schimbării în bine a vieții în Roznov. În bătălia pentru voi, pentru reconstrucție, pentru dezvoltare și bunăstare, a câștigat altcineva. Nu vă voi abandona și voi continua să lupt pentru voi, pentru drepturile voastre, pentru ca Roznov să devină orașul dorințelor noastre.

Îl felicit pe domnul Vasile Pavăl pentru mandatul câștigat și îi urez în primul rând să își respecte promisiunile făcute roznovenilor în timpul campaniei electorale. În Roznov a venit timpul schimbării și voi, roznovenii, meritați tot binele din lume. Îi doresc domnului primar Pavăl multă putere, dăruire și determinare să aducă Roznovul în secolul XXI.”

Aceste rânduri scrise de el ne dovedesc că este un om cinstit și integru care știe să își accepte înfrângerea într-un mod curat. Deși este tânăr, sunt mulți alții care ar avea de învățat de la el cum se face politică și nu numai.

Frumos din partea ta să faci asemenea urări domnului Pavăl. Alții ar fi vorbit urât, insă tu ai dat dovadă de un mare fair-play”……„Te așteptăm peste 4 ani!”…..„Bravo, Ciprian pentru vorbele frumoase”….Mândri de tine!”….. „Ești un om deosebit!” Acestea sunt doar câteva din comentariile postării sale. Se pare că roznovenii îl admiră și îl așteaptă peste 4 ani.

Your email address will not be published.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate