Ce s-a realizat, ca obiective de interes județean, în 2018

În 2018 s-a realizat în județul Neamț mai mult decât în mulți alți ani. Vorbim de proiectele finalizate, nu de cele care sunt în execuție sau care sunt aprobate.

Avem dotări noi la spitale, dintre care cea mai importantă, de aproximativ 1 milion de euro din bani guvernamentali, noul RMN de la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț. S-au mai realizat o mulțime de investiții în infrastructura județului, investiții de care deja se bucură nemțenii cum ar fi traseul cu scări de pe muntele Ceahlău, reabilitarea drumurilor de la Bicaz spre Lacu Roșu, de la Alexandru cel Bun spre Bisericani, șoseaua la ieșirea spre Vaslui, drumul care iese din Tîrgu Neamț către Roman și așa mai departe. Investiții promise și realizate.

După cum vedeți, nu am enumerat zecile de investiții de interes județean deja realizate, pentru că acesta este de abia începutul. Din 2019 județul Neamț va deveni un șantier pentru că nemțenii așteaptă de zeci de ani să se întâmple aceste lucruri care sunt absolut normale, dar care au tot fost amânate nepermis de mult de fostele administrații județene.

Răspunde

Your email address will not be published.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate