Au fost măsluite cifrele pandemiei (?) Cine se face vinovat de acest lucru (?)

0

O dispută politică de proporții pare să ia amploare. Cei din partide se atacă reciproc aducându-și acuzații grave cu privire la măsluirea cifrelor pandemiei.

Când Prostia, Lăcomia și Hoția își dau mâna, infracțiunile curg pe bandă rulantă.

Oala coaliției PNL-USR PLUS-UDMR fierbe la mare presiune și dă semne de explozie.

Ministrul Sănătății, cel împotriva căruia PSD a introdus o moțiune, solicitând demiterea lui, acuză guvernul liberal că a măsluit cifrele pandemiei.

Pe baza acestor date măsluite s-au luat decizii cu impact direct asupra sănătății publice, s-au restrâns drepturi și libertăți cetățenești, s-au închis școli, localități întregi au intrat în carantină, au fost distruse numeroase afaceri, alegerile au fost organizate după cum a dictat interesul politic.

PSD a avertizat de foarte multă vreme că Guvernul a măsluit datele despre pandemie în funcție de interesele politice și electorale.

Difuzarea de informații false care afectează siguranța națională este incriminată de Codul Penal. Întrucât pandemia este considerată o problemă de siguranță națională, difuzarea unor informații false despre evoluția acesteia este o infracțiune. Nimeni nu a fost, încă, tras la răspundere pentru această infracțiune!

PSD va cere comisie de anchetă pentru că românii au dreptul să știe adevărul și cine i-a mințit.

Coaliția Austerității, sub acoperirea pandemiei, a achiziționat pentru elevi peste un milion de teste Covid, invazive, de la firmele agreate. Aceste teste necesită administrarea de către personal medical. Numai că, doar 18% dintre școlile din România dispun de cabinete medicale și personal medical care putea administra acest tip de teste! Astfel,s-au folosit doar 19.000 (1,6%) din cele 1.150.000 plătite cu milioane de lei.

Soluția guvernanților a fost să anunțe că pregătesc o nouă achiziție de alte teste, non-invazive, de data aceasta, care se pot și autoadministra, pentru care se vor cheltui alte multe milioane de lei și nicidecum tragerea la răspundere a celor vinovați și recuperarea prejudiciului.

Ministrul Educației vine cu o nouă lovitură pentru români: modifică structura anului școlar fix la mijlocul acestuia! Vrea să prelungească vacanța de primăvară cu 3 săptămâni, fără ca durata semestrului al doilea să fie prelungită.

Este un atentat grav, la fel de criminal ca și măsluirea informațiilor despre evoluția pandemiei, la educația copiilor și la viitorul României!

Aceste generații de copii sunt condamnate, de guvernarea iresponsabilă de dreapta – PNL-USR PLUS-UDMR – să piardă iremediabil contactul cu școala, cu educația, să piardă șansa de a avea un viitor!

Șirul de prostii, de răfuieli politice, de guvernare haotică, după ureche trebuie să înceteze. Nu mai este campanie electorală.

Românii au dreptul să știe cine este responsabil pentru toate suferințele, pentru toată bătaia de joc la care au fost supuși de mai bine de un an de zile, pentru toate minciunile pe care le-au trăit. Vinovații trebuie să plătească!”, a transmis deputatul Ciprian Șerban pe Facebook.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Your email address will not be published.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate