A fost inaugurat Căminul Cultural din satul Nechit, comuna Borlești

Marți, 21 mai, în zi de mare sărbătoare, în satul Nechit din comuna Borlești a avut loc inaugurarea Căminului Cultural, una dintre multele realizări ale primarului Vali Puică în primul său mandat (click aici pentru detalii).

Evenimentul a fost marcat și de prezența președintelui CJ Neamț, Ionel Arsene, care a declarat:

„Chiar dacă a fost sărbătoare, nu am stat degeaba, ci am fost la Borlești și Nechit. Aici sunt în derulare mai multe proiecte și am vrut să văd care e stadiul. Vă spun sincer că am fost foarte plăcut surprins!

Am găsit o comunitate frumoasă, un primar implicat și atent la bunul mers al administrației. Se reface podul distrus anul trecut de inundații, se lucrează la grădiniță și la Căminul cultural.

În satul Nechit, Căminul cultural e deja gata.

Mi-aș dori să văd în mai multe comune din județ implicarea de care dă dovadă primarul din Borlești. Și nu spun asta pentru că e social-democrat de-al meu, ci pentru că e un om gospodar. Iar într-o comunitate, asta contează!

Felicitări, domnule primar, pentru tot ceea ce faceți pentru comunitatea dumneavoastră. Vă voi fi mereu alături, susținându-vă proiectele de interes local!”

Răspunde

Your email address will not be published.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate