Se măresc cu 12% salariile celor de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț … întrebarea este de când?

0
hotarare-cjn

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Neamț din data de 29.10.2015 se regăsește un proiect care vizează creșterea cu 12% a salariilor celor de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț … întrebarea este de când?
În hotărâre se spune că această creștere se va produce cu data de 01.11.2015, dar surse din interiorul Consiliului Județean Neamț ne spun că au fost alocați bani pentru ca această creștere să se producă din luna august, ceea ce înseamnă că la Consiliul Județean Neamț va rămâne o sumă frumușică de bani. Oficial, președintele Consiliului Județean Neamț ne spune că lucrurile nu stau chiar așa și totul este calculat perfect.
Rămâne de văzut dacă se va dezbate sau nu această problemă la viitoarea ședință de CJN, dar cert este că se măresc salariile celor de la DGASP Neamț cu 12% de la 01.12.2015.

Post-ul Se măresc cu 12% salariile celor de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț … întrebarea este de când? apare prima dată în Ziar Piatra-Neamt.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate