Oana Pellea… despre bucuria întoarcerii la Piatra-Neamț

0

Luni, 12 octombrie, Teatrul Tineretului a fost martorul unui moment de înaltă măiestrie actoricească. Oana Pellea a reușit să farmece publicul, să și-l apropie printr-o interpretare magistrală ce a readus în atenția auditorului textele scriitorului Gellu Naum. Întâlnirea cu publicul nemțean a fost extrem de emoționantă pentru actriță.GEDC3123
S-ar putea spune că pentru Oana Pellea a fost întoarcerea la rădăcină, întoarcerea la anii frumoși ai tinereții petrecuți în Piatra-Neamț. După spectacol, actrița ne-a declarat cât de legată se simte de acest oraș și de scena Teatrului Tineretului.
Emoții în sufletul meu mare. Sunt 31 de ani de cînd n-am mai pus piciorul pe scena Teatrului Tineretului. Așa îmi venea să urlu de bucurie și de abia acum am realizat că e scena pe care o iubesc cel mai tare din toată lumea asta. Probabil că e tinerețea mea aici, habar n-am. Am avut un timp atât de frumos aici, cu oameni atât de frumoși și m-am gîndit și la cei care nu mai sunt, la Florin Măcelaru, la Costică Ghenescu, la Traian Pârlog, la mulți. Am fost foarte fericită aici și am fost și astă-seară fericită.”
Despre public: ”În clipa când iubești ceva, nu mai judeci. Eu iubesc orașul ăsta, iubesc teatrul ăsta, îi iubesc pe cei de aici . Scândura asta are ceva sfânt, o vibrație foarte bună.”
În final, minunata actriță Oana Pellea ne-a mărturist că va reveni la Piatra-Neamț cu mare drag …”Îmi fac timp și vin”.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate