CCI Neamț: Curs gratuit pentru antreprenori și manageri

0

Începând cu 25 februarie, la sediul Camerei de Comert si Industrie a Judetului Neamt,  se organizează cursul gratuit autorizat de specializare „Manager Proiect” cod COR 242101.

Cursul face parte dintr-un program amplu de activități destinate antreprenorilor, managerilor și salariaților din compartimentele de resurse umane, în cadrul proiectului „Manageri competenți pentru întreprinderi responsabile – #businessresponsabil” ID 117359 finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Pot participa la curs antreprenori și manageri din firme cu sediul în Regiunea de dezvoltare Nord-Est care activează în unul din domeniile de specializare inteligentă conform Strategiei Naționale de Cercetare, Dezvoltare și Inovare: turism și ecoturism, textile și pielărie, lemn și mobilă, industrii creative, industria auto și componente, tehnologia informațiilor și comunicațiilor, procesarea alimentelor și băuturilor, sănătate și produse farmaceutice, energie și management de mediu și bioeconomie, biofarmaceutică și biotehnologii.

Pentru înscrieri și informații suplimentare vă rugăm să sunați la 0233 216663, e-mail [email protected], [email protected]. Persoane de contact꞉ Irina Munteanu și Andreea Moraru.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate